Asansör


ASANSÖR BAKIMI HAKKINDA

Satış sonrası hizmetlerde en önemli ölçütümüz güveni muhafaza edecek şekilde düzenli olarak koruyucu bakımı ve kaliteli servis hizmetini zamanında vermektir.

Asansör ve yürüyen merdivenler binalarınızın işlevsellik, emniyet ve görsellik yönünden en önemli yatırımlarından biridir.

Bu değerli yatırımın kullanıcılara güvenli ve sürekli hizmet sunabilmesi, koruyucu periyodik bakım ve teknik takip ile mümkündür.

Periyodik bakım aynı zamanda Asansör Yönetmeliği’nde şu şekilde yer alır:
18.03.2004 tarihinde 25406 sayılı Resmi gazete.
08.01.2009 tarih 27104 sayılı Resmi gazete değişiklikler.Üçüncü bölüm Madde 6 – (1)
a) Asansörü monte eden veya onun yetkili servisi, monte edilen asansör için garanti süresi boyunca aylık bakım ve servis hizmetlerini vermek zorundadır. Garanti süresi içinde bina sorumlusu ile asansörü monte eden veya onun yetkili servisi arasında aylık bakım ve servis hizmetleri sözleşmesi yapılması zorunludur.
b) Bina sorumlusu garanti süresinin bitiminden sonra asansörü monte eden veya onun yetkili servisiyle veya başka bir asansör monte eden veya onun yetkili servisiyle aylık bakım ve servis hizmetleri sözleşmesi yapmak zorundadır.

Movas Asansör olarak İmalat ve montajını yaptığımız her asansörün bakımını ve sorumluluğunu müşteri ile imzalanan sözleşmeler çerçevesinde üstleniriz.

Asansörlerin periyodik olarak bakımının yapılması aslında kanuni bir zorunluluk olmakla birlikte can güvenliği ve zaman konusundada ciddi önem doğurur. Asansör bakımı yaptırdığınızda;

- Asansörlerin sürekli olarak güvenli bir şekilde çalışması sağlanmış olur
– Arıza yapma oranı düşer
– Doğal kullanımdan dolayı arızalanabilecek malzemelerin önceden tespiti yapılarak kazalara meydan verilmemesi sağlanır
– Asansör makinesi, kumanda paneli gibi pahalı asansör komponentlerinin düzenli kontrolü sayesinde bu cihazların ömrü uzar ve daha düşük maliyetlere arızalanmadan uzun süre çalışabilir
– Asansörün kullanım ömrü uzar
– Daha konforlu ve verimli bir çalışma sağlanmış olur.

Satış sonrası servis hizmeti işimizin en önem verdiğimiz kısımlarından biridir.
Teknik servisimiz haftanın yedi günü yirmi dört saat hizmet vermektedir.

Asansör bakımı